Top místa na Filipínách

Dechberoucí příroda, neuvěřitelně milí lidé, skvostné pláže a mnoho dalšího najdete na Filipínách. Přidáváme přehled těc..

Dechberoucí příroda, neuvěřitelně milí lidé, skvostné pláže a mnoho dalšího najdete na Filipínách. Přidáváme přehled těch nejlepších míst, které byste neměli při návštěvě opomenout.

Filipíny se skládají z více než 7000 ostrovů, takže si určitě každý najde ten svůj malý ráj. Filipíny jsou cenově dostupné pro všechny, jako druhý úřední jazyk je angličtina. Filipíny jsou prostě takový ráj na Zemi.

Camiguin

ostrov na Filipínách

Bohol

čokoládové hory Filipíny

Mayon

sopka Mayon

Malapascua

Coron, Palawan

ostrov Coron, Filipíny

Unikátní Nártouni

Rýžové terasy Bananue

rýžové terasy na Filipínách

Palawan

Filipínský ostrov

Boracay

boracay pláž

Jak se dostat na Filipíny

Nejlepší možné řešení jsou samozřejmě letenky z Prahy, cena se pohybuje kolem 12 000 kč. Pokud byste si chtěli udělat zastávku v Dubaji, můžete využít promo akce s Cebu Pacific Airlines a dostat se tak na cenu kolem 7-9 tisíc.

Pro cestování mezi ostrovy na Filipínách doporučuji vyhledat další promo letenky z Manily na Palawan či Cebu. Navštivte také čokoládové hory či proslulou pláž Boracay. Letenky mezi ostrovy vychází s promo akcí na necelých 500 kč za zpáteční letenky.

Ubytování na Filipínách

Samozřejmě se liší od turisticky atraktivní lokality, nicméně ceny se pohybují od 250 Kč/ noc. Pro Filipíny je možná více výběru na AGODA, mrkněte i na booking.com, ušetříte na ubytování až 65%!

Schovat

Zůstaňte v kontaktu Důležité odkazy O ObleťSvet.cz